Financier je hobby’s

 

Altijd al wat extra geld willen verdienen om meer te kunnen genieten van het leven of misschien je vaste lasten dekken? Ontdek nu verhuren met Musjroom.

01

Kosteloos verhuren

Je ruimte adverteren op Musjroom is geheel kosteloos met de gratis app.

02

Directe uitbetaling

Je ontvangt je verdiensten direct op je bankrekening gestort. 

03

Geen servicekosten

Wij rekenen geen servicekosten op je verdiensten.

04

Jij bepaalt wie mag boeken

Jij bepaalt via de Musjroom app wie  jouw accommodatie mag boeken.

Verdien Een extra Inkomen naast je werk 

Hoe het werkt

Je download de gratis app in App Store of Google Play. Je maakt gratis een account aan, word een host en voegt je ruimte toe. Eenvoudig, snel en kosteloos. 

Bespaar geld!

Nu tot 30 augustus gratis professionele foto’s t.w.v. van €1000,-. Registreer en maak een afspraak met ons zodat wij gratis professionele foto’s van je ruimte maken.

Afspraak maken voor foto’s?

Laat je naam en email achter en wij zullen contact met je opnemen voor het maken van een afspraak omtrent de gratis professionele foto’s van je ruimte.

Tevreden Hosts

"Musjroom is een Nederlands bedrijf waar ik op mijn gemak kan verhuren, omdat het toch wel dichtbij voelt als ik support nodig heb. Fantastisch voor mij!"

Frank

Host

“Ik ben zelf een reiziger en ik vind het ontzettend leuk om nieuwe mensen en plaatsen te ontdekken. Sinds ik reizigers host op Musjroom heb ik niet alleen bijzondere mensen ontmoet, maar ook wat extra verdiend naast mijn huidige baan. Lekker meegenomen!"

Tammy

host