Vind een vakantie bij jou in de buurt!

Je hoeft niet ver te reizen om tot rust te komen. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuisje of B&B, je kan het vinden bij Musjroom. En heb je niet gevonden wat je zocht? Dan gaan wij voor jou op zoek! Mocht je zelf een verblijf hebben, dan kan je deze kosteloos bij ons aanbieden.

De Musjroom app

Download de Musjroom app en heb altijd de nieuwste verblijven bij de hand.

Word een host

Meld je aan als verhuurder om een overnachting te kunnen bieden.

Voeg je accommodatie toe

Voeg een verblijf toe die jij graag beschikbaar wilt stellen.

Samen staan we sterk

Bij Musjroom kan je kosteloos jouw verblijf aanbieden zonder servicekosten te hoeven betalen. Ben je zelf op zoek naar een verblijf, maar twijfel je nog? Plaats alvast een vrijblijvende reserveringsaanvraag en annuleer kosteloos zodra de boeking al definitief is.

In de media

Leer ons kennen

Over Musjroom

Musjroom is een groeiende online marktplaats voor unieke en voordelige verblijven bij vertrouwde locals. Wij focussen ons op het aanbieden van een end-to-end full local experience en geloven in de kracht van verbinden.

Corona maatregelen

Anderhalf meter afstand

Hoewel het afstand houden tot gasten moeilijk is, is het wel belangrijk om hier aandacht aan te blijven besteden.

Handen wassen

Wij adviseren om vaak je handen te wassen. Ook adviseren wij om geen handen te schudden met de gasten. Een vriendelijke lach is meer dan voldoende.

Gezamenlijke voorzieningen

Houd rekening mee met gezamenlijke voorzieningen zoals badkamer, wc en keuken. Bespreek de regels duidelijk met de gast.

Schoonmaken

Aangezien het virus uren of soms zelfs dagen kan leven is het zo belangrijk dat je oppervlakken die veel worden aangeraakt vaak schoonmaakt en desinfecteert, zeker tussen boekingen door.

Raak je gezicht niet aan

De RIVM adviseert om je gezicht, neus en ogen niet aan te raken met ongewassen handen. Let hier dus extra op tijdens het schoonmaken.

Help gasten zichzelf te beschermen

Zorg voor voldoende handdoeken en lakens, vooral voor gasten die langer dan een paar dagen blijven. Je kunt gasten aanmoedigen om zelf op te ruimen door schoonmaakmiddelen achter te laten. 

FAQ

Meestgestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan eenvoudig en gratis via deze pagina.

Hoeveel moet ik vragen voor een overnachting?

Het nachttarief mag je geheel zelf bepalen. Tip: Bekijk eens welke tarieven anderen hanteren.

Is verhuren gratis?

Verhuren via Musjroom is volledig gratis. Je ontvangt 100% van jouw gewenste tarieven.

Hoe kan ik meer mensen hierover vertellen?

Wij waarderen het enorm als je de boodschap verspreidt. Hierdoor kunnen we nog meer mensen helpen. Deel deze pagina met je vrienden, familie of collega’s of stuur simpelweg de link van de app. Wij moeten op elkaar kunnen rekenen in deze tijd!

Wees lief voor elkaar!

Of je nu als gast ergens verblijft of zelf de verhuurder bent, wees lief voor elkaar! Ook is het belangrijk om ieders wensen te respecteren en rekening te houden met corona.

Ontdek